Over Ons

ProtestDichter is ontstaan uit onvrede over de huidige gang van zaken in de huidige maatschappij.

Door in dichtvorm mijn mening te verkondigen die bijna altijd op feiten is gebaseerd hoop ik mensen te laten zien dat er meer is dan wat ons word voorgeschoteld door de staat en door de media.

Ik houd mezelf met meerdere problemen binnen de maatschappij bezig,van de bezuinigingen van deze regering,de fouten in de maatschappij tot jeugdzorg.

Ik probeer over zoveel mogelijk dingen na te denken en er oplossingen voor aan te dragen,er kunnen en moeten zoveel dingen anders.

Daarnaast probeer ik via twitter en facebook mijn mening te verspreiden en contacten te leggen in de hoop dat er iets mee word gedaan.

Ik heb een groep mensen om me heen die ook nadenken over de dingen in dit leven en in deze maatschappij en die actief bezig zijn om mensen bewustte maken van wat er echt speelt .

Ik hoop van harte dat u deze site regelmatig gaat volgen en uzelf vragen gaat stellen en over dingen gaat nadenken die u hier of op andere sites tegenkomt.

De kennis ligt letterlijk op straat,wij als bevolking zijnde zien vaak betere oplossingen dan de heren in een regering of de directie van een groot bedrijf in mijn ogen,puur omdat we de problemen zelf in de praktijk ondervinden en proberen op te lossen ipv in theorie over mogelijkheden na te denken.

Als je problemen niet letterlijk ondervind kan je ze ook niet oplossen naar mijn mening neem de groeiende armoede, als jezelf de armoede niet ervaart hoe kan je dan zeggen dat de mensen die dat wel ondervinden nog wat extra belasting moeten betalen of bepaalde privileges,subsidie,s en dergelijke niet nodig hebben.

Makkelijk lullen voor mensen met salaris van een ton tot anderhalve ton per jaar.

Tot zover het over ons gedeelte,de rest zult u terugvinden op de website,ik zal de komende dagen een hoop tekst proberen te zetten op deze site.