Kolencentrale,s op de tweede maasvlakte

30-12-2012 11:32

Kolencentrale,s op de tweede maasvlakte

 

Dit is de link

https://www.rijnmond.nl/rijnmond-gemist/19-12-2012


Ik zat gisteravond een stukje te kijken op tv rijnmond over de 2 kolencentrales die gebouwd worden of gebouwd zijn op de 2de maasvlakte.
De opvang van CO2 moet nog gebouwd worden en word waarschijnlijk onder de noordzee opgeslagen,waar zijn we nou toch godverredomme mee bezig,hoeveel fouten zitten er in dit plan?
Ten eerste moeten de fabrieken eerst gaan draaien en daarna gaat er pas een CO2 opvang gebouwd worden,in dit interview met iemand van de gemeente rotterdam werd al aangegeven dat we er van uit kunnen gaan dat er co2 verhoging van 40 fucking procent in de lucht terecht komt.
Nou word er zoveel bezuinigd op ziekte en zorg kosten maar degenen die op langere termijn de ziektes veroorzaken krijgen hier gewoon vergunningen voor,met een verhoging van 40 procent denk ik dat het percentage kanker patienten in de regio ook flink oploopt.
Daarnaast weet ik niet wat dit nog meer voor ziektes kan veroorzaken onder de bevolking.
Volgende fout,een opslag onder de noordzee,wat gebeurt er als er fouten gemaakt worden en er co2 in de noordzee terechtkomt,ik verwacht dan een massale vis sterfte en verder alles aan leven in dat deel van de noordzee komt te overlijden,lijkt mij als simpele burger.
Waar zijn we nou toch mee bezig,alles in de naam van jullie fucking nieuwe geloof genaamd geld.
Mensen en dieren moeten maar ziek worden en sterven omdat er geld verdient moet worden,is een leven dan zo weinig waard?
Blijkbaar wel,onze huidige politici kijken niet naar een paar mensen of dieren levens,uitzonderingen daargelaten,als de geldpoyt maar gespekt word,asociaal en dom beleid op grote schaal,maar dat is in dit land blijkbaar normaal.