Italiaanse advocaat eist onderzoek Bilderberg.

15-02-2013 13:00

 

 

vandaag, 08:30 - 62 x bekeken

 
Donderdag, 14 februari 2013.

Volgens Alfonso Marra heeft de Bildergconferentie samengespannen om Mario Monti benoemd te krijgen tot Minister President van Italië.

Hij noemt de groep “een uniek en illegale elite broederschap die zichzelf boven de wet verheven voelt”.


De Italiaanse advocaat Alfonso Luigi Marra heeft een verzoek ingediend bij het Italiaans Openbaar Ministerie om een onderzoek te starten naar de criminele activiteiten van de Bilderbergconferentie. Met name naar het feit dat er door hen zodanige is gemanipuleerd dat hierdoor Mario Monti werd benoemd tot Minister President van Italië.

Deze Bilderbergers houden een jaarlijkse conferentie waarbij 120 van de machtigste mensen op aarde samenkomen. Een gevariëerde groep die bestaat uit politici, zakenlieden, bankiers, academici en zelfs leden van Koninklijke families zoals Beatrix.

Door de mainstream media wordt niet of mondjesmaat gepubliceerd over deze duistere samenspanning, ondanks het feit dat in het verleden diverse malen is gebleken dat dit niet zomaar een “onderonsje” is, maar dat hier cruciale beslissingen aangaande het lot van de wereld worden genomen.

In de door Marra ingediende aanklacht identificeert hij de club als “Een geheime wereldregering die erop uit is om door chaos de huidige democratieën te destabiliseren en die vertrouwd heeft op institutionele samenzweringen om haar agenda grotendeels geheim te houden”.

Verder beroept Marra zich op artikel 18 van de Italiaanse grondwet waarin heel duidelijk staat dat geheime organisaties zich niet bezig mogen houden met politieke activiteiten. Marra is niet mals in zijn beschuldigingen. Hij noemt de groep “een unieke illegale elite broederschap die zichzelf boven de wet verheven voelen”. Hij gaat verder door te stellen dat de groep oorlogen fabriceert, economische ineenstortingen orkestreert en dictators bewapent. Allemaal handelingen die een duidelijke en grove overtreding zijn op het bewuste artikel in de grondwet.

Naast de algemene aanklachten dringt Marra er bij de openbaar aanklager op aan speciaal onderzoek te doen naar het wettelijk kader waarbinnen Mario Monti als lid van de Bilderbergconferentie handelde. Gericht vooral ook op het verband tussen de relaties van bepaalde politici die tijdens de samenkomst van 2011 aanwezig waren en de daarop volgende benoeming van Mario Monti als Minister President.

Monti werd in november 2011 Minister President na het opstappen van Silvio Berlusconi. Daarvoor was hij adviseur geweest van de beroemde boevenbank Goldman Sachs, de Europese voorzitter van de Trilaterale Commissie (Rockefeller speeltje) en was hij een vooraanstaand lid van de Bilderbergconferentie. Het hele kabinet van Monti werd geheel samengesteld uit ongekozen bureaucraten, waardoor er druk gespeculeerd werd dat Monti één van de vele Goldman Sachs boys is die worden aangesteld als ongekozen technocraten om de controle over de Europese economieën over te nemen.

Naast bovengenoemde manipulatie door Bilderberg zijn er natuurlijk nog talloze voorbeelden van wereldgebeurtenissen die werden en worden voorbereid door deze geheime groep. In 2009 schepte de Bilderbergvoorzitter Etienne Davignon op over dat de Euro bedacht was door de Bilderbergconferentie.

Enkele dagen nadat hij in november de jaarlijkse vergadering had bezocht werd de Belg Herman van Rompuy uitgekozen als Voorzitter van de Europese Raad. In 2010 werd door eveneens een Belg, de voormalige Secretaris Generaal van de NAVO Willy Claes, toegegeven dat deelnemers aan de Bilderbergconferentie worden verplicht om de besluiten te implementeren die op de vergadering worden geformuleerd.

Dit druist uiteraard volkomen in tegen de grondwet in zo goed als alle landen. Daarin staat dat politieke leiders zich in het geheim niet mogen laten beïnvloeden door buitenlandse agenten.

Een dappere actie van de advocaat Marra, maar ook één die gedoemd lijkt te mislukken. Zoals we blijven opmerken worden de mensen die dit soort kwesties dan zouden moeten onderzoeken op hun beurt ook volkomen gecontroleerd. Die werkelijke meesters vind je ook niet terug in een Bilderbergconferentie. Wie dat zijn, wordt trots bekendgemaakt door diezelfde en immer 'bescheiden' Herman van Rompuy, “Wij zijn allemaal Jezuïeten”.

Bron: Infowars