Alles Naar De Klote

24-04-2013 23:45

Waar gaan we naartoe met z,n allen,alles naar de klote?
Ik denk het wel als we niet gauw actie gaan ondernemen tegen de criminelen die dit land besturen.
Wat hier gebeurt ,gebeurt helaas overal mijns insziens.
Corruptie ten top, VVD de grootste partij in Nederland,gelooft u het zelf.
Ze gaven van te voren aan dat er hard gesneden zou worden in de zorg,andere maatschappelijke projecten,BTW van 19 naar 21 % ,accijns op tabak weer omhoog,en weet ik veel wat voor trucen om de burger verder te korten.
Ons lijntje word steeds korter gehouden want het gros van de bevolking houd bijna niks over,duizenden gezinnen die onder bijstandsniveau leven .
En dan zou deze partij de grootste worden in dit land?
Ik geloof het niet,ik krijg sterk de indruk dat de verkiezingen gefixt zijn.
Zoniet dan zou dat inhouden dat het gros van de bevolking ervoor kiest om de staats schuld die veroorzaakt is door foute beslissingen in de politiek te helpen reduceren.
Waarom moeten wij boeten voor fouten van de heren en dames in pak en mantelpak.
Degenen die het wel goed hebben,die hooguit een onsje minder kaviaar meenemen met de boodschappen[bij wijze van]
De rijen bij voedselbanken blijven toenemen,de voedselbanken moeten mensen wegsturen omdat ze aantallen niet meer aankunnen.
En dan zou zo,n groot gedeelte van de bevolking VVD stemmen?
Ik geloof er geen fuck van.
Een schuld van 530 miljard euro heeft de nederlandse staat,maar waar zijn die schulden dan door ontstaan denk ik dan,is dat door het vele mismanagement van de regering of heeft dat andere oorzaken?
Ik zal u een voorbeeld schetsen waar een deel van deze schulden vandaan komt,
Ik heb een tijdje als cv monteur gewerkt,onder andere een tijdje in een gebouw van de staat,ons werk verliep goed ,maar in de centrale hal bij de receptie waren er mensen bezig met het leggen van een marmeren vloer.
Dit waren portugese arbeiders die speciaal voor deze klus hierheen waren gehaald,goed ik snap dat je vaklui wil,das tot daar aan toe maar op een gegeven moment zijn deze jongens klaar met hun klus,schitterend werk afgeleverd,er komt zo,n fucking pak uit Den Haag kijken, en het was van ,ja erg mooi maar ik zou het toch graag een kleurtint donkerder of lichter willen hebben,dat weet ik zo niet meer,haal de vloer er maar uit en begin maar overnieuw,deze vloer had al dik 500000 euro gekost.
Dan hebben we het maar over een schadepost van 5 ton,maar hoe vaak komt dit voor,metrolijnen die verkeerd begroot worden,andere grote projecten die verkeerd begroot worden,puur omdat men nalatig is om kennis in huis te halen.
Ik word hier zwaar pissed off van,dit heeft de laatste 20 jaar naar schatting enkele miljarden,zoniet tientallen miljarden gekost,de betuwelijn en noem maar op.
Deze fouten die veroorzaakt worden door een paar haagse pennenlikkers zorgen ervoor dat de burgerij steeds meer stappen terug moet zetten,steeds meer moeten bezuinigen.
Waarom pikken wij dit allemaal?
Waarom staan wij als volk niet op tegen deze witte boorden criminelen?
Wat hebben we nog te verliezen?
Alles word je stukje bij beetje afgenomen en niemand trekt zijn bek open,waarom niet?
Omdat de de heren in Den Haag het spelletje verdeel en heers heel goed hebben toegepast op onze samenleving,de nederlander die met een schuin oog kijkt naar de islamiet,de surinamer die niks van marokanen moet hebben,de turk die een hekel heeft aan zwarten,de pool die door iedereen word uitgekotst.
En dit zijn slechts enkele voorbeelden die ik regelmatig in de praktijk tegen kom.
Er word steeds minder gekeken naar de mens,iedereen is hier naartoe gekomen met het oog op een beter leven,vaak zelfs hier naartoe gehaald door onze geliefde staat.
Deze mensen komen of kwamen hierheen omdat wij zijn tolerant volk zouden zijn,ooit waren we dit ook, nu zijn we een dom gemaakt achterbaks en bang kutvolk aan het worden,ik schaam me regelmatig voor het feit dat ik nederlander ben.
Waarom laten we ons zo uitspelen door de media,de staat en weet ik veel wie nog meer,zij zijn degenen die overvallers be-oordelen op afkomst met als gevolg dat we hele bevolkingsgroepen over 1 kan scheren terwijl we deze mensen niet eens kennen.
Maar dit zorgt er wel voor dat de verdeeldheid toeneemt,waardoor de heren in Den Haag vrij spel hebben om te doen en te laten waar ze zin in hebben .
Of dat nou met ons geld is,of door wetswijzigingen waar we eigenlijk helemaal niet achterstaan,wij zijn niet belangrijk.
Het enige waar wij als burgers tegenwoordig nog goed voor zijn is om als financiele melkkoe te dienen zodat hun hun spelletjes verder kunnen spelen en de troep die ze maken weer kunnen opknappen of aanpassen.
Ik hoop dat ik door dit stuk te schrijven weer mensen tot nadenken kan aanzetten,maar ik hoop vooral dat mensen eens gaan beseffen dat we dit niet langer kunnen pikken zonder met z,n allen kapot te gaan,en zet die vooroordelen naar elkaar eens overboord want dat is wat ons een slap volk maakt,de verdeeldheid moet omgezet worden naar 1heid, samen die kliek aanpakken.
Ongeacht afkomst of geloof want dat zijn zaken die totaal niet relevant zijn,iedereen word getroffen door de shit die in dit land,en elders in de wereld word gecre-eerd.

DENK NA MENSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!